About

Een opleiding als grafisch ontwerper (2005 Zwolle) en een diploma als art director aan de Willem de Kooning Academie (2010 Rotterdam) vormen voor lifestyle en portret fotograaf Jesper Senff de basis van een getraind oog voor het creëren van visuele content en het werken met stijlen voor zeer uiteenlopende merkidentiteiten.

Zijn portfolio bevat diverse projecten die een mix tonen van fashion, lifestyle en product fotografie met een passie voor het creëren van minimalistisch gestileerde portretten voor bedrijven en particulieren. Door zijn ervaring met het werken voor merken van luxeartikelen waaronder horloges sieraden en tassen beschikt hij over gespecialiseerde kennis voor het bedenken en maken van kwalitatieve content op zowel product als campagne niveau.

Voor websites en sociale media kanalen (Instagram feed & stories) voorziet Jesper dagelijks diverse bedrijven van foto en video content die aansluiten bij de gewenste ‘look en feel’ van een merk. Kleine en grote bedrijven ondersteunt hij door actief mee te denken bij de vertaling van een verhaal naar beeld of het ontwikkelen / doorontwikkelen van een nieuw concept.

Using Format