WIE IS FOTOGRAAF JESPER SENFF

Opleiding

Een opleiding als grafisch ontwerper (2005 Zwolle) en een diploma als art director aan de Willem de Kooning Academie (2010 Rotterdam) vormen voor mij de basis van een getraind oog voor het creëren van visuele content en het werken met stijlen voor zeer uiteenlopende merkidentiteiten.

Specialisaties

Mijn portfolio bevat diverse projecten die een mix tonen van: portretfotografie, 'branded' fotografie en productfotografie met een passie voor het creëren van minimalistisch gestileerde portretten voor bedrijven, ondernemers en professionals. 'Jouw portret op zwart' ben ik gestart vanuit deze passie maar ook vanwege de vele positieve reacties die ik heb mogen ontvangen tijdens en na het uitvoeren van succesvolle portretsessies voor bedrijven en particulieren in de afgelopen 6 jaar.

Extra ervaring

Door mijn ervaring met het werken voor merken van luxeartikelen waaronder horloges sieraden en tassen beschik ik over gespecialiseerde kennis voor het bedenken en maken van kwalitatieve content op zowel product als campagne niveau.

Voor websites en sociale media kanalen (Instagram feed & stories) voorzie ik dagelijks diverse bedrijven van foto en video content die aansluiten bij de gewenste ‘look en feel’ van een merk. Kleine en grote bedrijven ondersteun ik door actief mee te denken bij de vertaling van een verhaal naar beeld of het ontwikkelen / doorontwikkelen van een nieuw concept.